Om oss

HB Bygg AB erbjuder totalentreprenad, och samarbetar med ett flertal välnominerade partners som uppfyller företagets krav på kvalitét och professionalism.

Noggranhet

Kvalitet

Personligt bemötande

Företaget HB Bygg AB startades i Augusti 2000 av Gary Heaver och Tommy Bitsch. Idén bakom företaget är att erbjuda bygg- tjänster där ledstjärnorna är noggrannhet, kvalitet och ett personligt bemötande.

Både Tommy och Gary har yrkesbevis samt ett flertal andra utbildningar inom branschen.

Verksamheten omfattar allt från tillbyggnad av små altaner till stora utbyggnader, renoveringar invändigt och utvändigt och nybyggnationer. Vi arbetar med både privatpersoner och företag, och arbetsområdet är främst Västra Götaland och Halland.  Företaget har idag 26 anställda snickare, samtliga med yrkesbevis.

HB Bygg AB är Miljödiplomerat sedan 2003.

Bakgrund

Gary och Tommy har varit vänner sedan barnsben, och efter att ha jobbat tillsammans i byggbranschen sedan 1989 var det ett naturligt steg att starta eget. Målet från början var att kunna erbjuda totalentreprenad inom 3 år, men med hjälp av ett brett kontaktnät kunde detta uppnås redan under första året. HB Bygg AB samarbetar idag med partners som garanterar samma höga kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta oss

Bangårdsvägen 21-23

42836 Kållered

E-mail: info@hbbygg.se